2 alkalmas zselés műköröm építés S-M méretben + ajándék: jázminos kézmasszázs! Kihagyhatatlan!

Minden nő szereti a finom kacsóit ápoltnak tudni, így ez egy tökéletes csomag neked szól! Zselés műkörömépítés révén garantáltak a tartósan szép körmök egyszínű vagy francia stílusban, S-M méretben, 2 köröm díszítésével + 1 alkalom újraépítéssel, ajándék jázminos kézmasszázzsal. Hölgyek, mindez most kihagyhatatlanul nagy kedvezménnyel lehet a Tiétek 3.990 Ft-ért!
Ár:3.990Ft9.100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
9.100 Ft
57%
5.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.29. - 2016.06.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Kézápolási csomag a jázmin érintésével és meseszép műkörömmel, imádott hölgyeknek!
    • Zselés műkörömépítés S vagy M méretben, 2 köröm díszítésével
    • + 1 alkalom műköröm újraépítés
    • + ajándék: Hidratáló jázminos kézmasszázs
  • A különleges zselé tartós, ellenálló, 3-4 hetekre szép külsőt biztosít. Ezután töltése szükséges, amit most ajándékba megkapsz a csomag részeként!
  • Válaszd az S méretet, ha korábban még nem viseltél hosszabb körmöket. Az M már kicsit hosszabb, de még mindig természetesnek ható viselet.
  • A kézmasszázs jázminos kézápoló krémmel teszi még bársonyosabbá bőrödet.
  • A műkörömépítés csak natúr körömre történhet, a máshol épített műkörmöt vagy gél lakkot a szolgáltató ingyenesen eltávolítja, de mivel hosszítja a kezelés időtartamát, kérjük, hogy jelezd időpont foglalásánál!
  • A kezelés időtartama kb. 2 óra. Ha szükség van lakk vagy műköröm eltávolításra ez az idő hosszabb lehet.
  • Tökéletes ajándék lehet akár nőnapra is!
  • A kupon beváltható: 2016. június 30-ig.
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges, ehhez keresd Sziráki Ágnest a +36-20/265-8773 telefonszámon.
  • Bármennyi kupon vásárolható.
  • Időpont lemondása vagy módosítása legkésőbb a foglalt időpont előtt 24 órával történhet, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük, hogy a pontos érkezésre is figyelj oda, mert késésed esetén a pontosan érkező vendégeket nem tudják váratni.
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Adria sétány 9/i
nem messze a belvárostól!

Kuponunk leírása

Nőnapi meglepetés után kutatsz?

Meglepnéd magadat valamivel nőnapra? Netán szíve hölgyének ajándékot kereső úriember vagy? Bárhogy is van, tökéletes csomagot ajánlunk most, melyben minden megvan, ami egy kezei szépségére ügyelő hölgyet elvarázsolhat!

De mi is van nőnapi kézápoló csomagunkban?

Nail

Minden, amivel hosszú hetekre ápolt körmei és kezei lehetnek egy hölgynek! A zselés műkörömépítés révén, UV fény alatt szilárduló, s ezután kifejezetten erős, mégis rugalmas borítása lesz a körmöknek, megvédve azokat minden külső hatástól. Ebben az ajánlatban akár M méretű körmöket kérhetők, melyek már észrevehetően hosszúak, viszont némi hozzászokás után a "kezdő" műkörmösöket sem zavarják általában. A zselés műköröm 3-4 héten át tökéletes külsőt nyújt, majd egy töltéssel meghosszabbítható élettartamuk.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: selymesítő jázminos kézmasszázs

--> Ha már szó esett a töltésről, a csomag részeként + 1 alkalom töltés is jár, így tényleg hosszú időre szavatolható a körmök, kezek ápoltsága.

A színek és díszek

1-1,5 óra alatt elkészülnek a csodás körmök, melyek sokféle színben kérhetők, így gél lakkozásuk sem szükséges, sőt, akár francia stílusban is készülhetnek, ami mindig elegáns, természetes hatású viselet. 2 körömre díszítés is kérhető a körmössel egyeztetve, így rögtön alkalmibbá is tehető a külső.

A kéz bőre is selymesen puha lesz!

A finom női kacsók ápolása kényeztető masszázzsal ér véget. A jázminos masszázskrém hidratáló hatásának köszönhetően a bőr bársonyosabb lesz, mint valaha, ráadásul a kézmasszázs kifejezetten kényeztető, ellazító hatású is.

E nőnapi kézápoló csomag maximális gondoskodást nyújt bármely hölgy kezeinek, így akár magadnak, akár nőnapi ajándékként is tökéletes! Ráadásul most nagy kedvezménnyel megkaphatod csak a Diamond Dealen!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Hypoxi bérlet akció Szentendrén! 5+1 alkalom ajándék, az Aura Hypoxiban!
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu