A sztárok titka Miskolcon! 1 alkalmas rádiófrekvenciás, ultrahangos és vákuumos zsírbontás!

Te is arra vágysz, hogy nyárra feszes legyen a popsi és comb? A feszes és formás idomok könnyedén elérhetőek, hidd el! Szeretnéd tudni a celebek titkát? Mi most eláruljuk! Rádiófrekvenciás, ultrahangos és vákuumos zsírbontással garantált eredményt érhetsz el a Nóra Testkezelő Szalonban (Miskolcon)! Kezdd el már most az alakformálást! Az 1 alkalmas kezelés most csak 2.990 Ft!
Ár:12.990Ft60.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
60.000 Ft
77%
47.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.06. - 2016.06.24

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 1 alkalom rádiófrekvenciás, ultrahangos és vákuumos zsírbontó testkezelés.
  • A Megveszem gombra kattintva 3 lehetőség közül választhatsz:
    • 1 alkalmas rádiófrekvenciás, ultrahangos és vákuumos zsírbontás 13.000 Ft helyett 2.990 Ft
    • 3 alkalmas rádiófrekvenciás, ultrahangos és vákuumos zsírbontás 30.000 Ft helyett 6.990 Ft
    • 6 alkalmas rádiófrekvenciás, ultrahangos és vákuumos zsírbontás 60.000- helyett 12.990-
  • A kavitációs zsírbontás ajánlott az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartozóknak.
  • A kezelés időtartama alkalmanként kb. 25 perc.
  • A kezelést nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik.
  • A kezelés kiválóan alkalmas a narancsbőr és striák megszüntetésére, zsírbontásra, bőrfeszesítésre. 
  • A kavitációs zsírbontásos eljárást általában a problémás testrészeken indokolt lokálisan alkalmazni, (has, csípő, comb, fenék, vagy a felkar területén).
  • A rádiófrekvenciás zsírbontás a mélyebb rétegeket elérve bontja a zsírpárnákat és serkenti a kollagén sejtek újratermelődését.
  • A vákuumos kezelés segít a méreganyagok gyorsabb távozását a szervezetből, valamint felveszi a harcot a narancsbőrrel szemben.
  • A kupont 2016.06.24-ig veheted igénybe, előzetes bejelentkezés alapján.
  • Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességén belül beváltanod!
  • Kérjük, egyeztess időpontot Koleszár Nórával a +36-70/360-2466 telefonszámon. Időpontokat a bejelentkezés sorrendjében tudunk biztosítani.
  • A kupon ajándéknak is kiváló!
  • Súlyos betegség fennállása esetében (pl. daganatos, szívritmuszavar, pacemaker, keringési zavarok) vagy terhesség ideje alatt a szolgáltatás nem vehető igénybe.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. Köszönjük!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 10-18
Szolgáltatás helye
3530 Miskolc, Vörösmarty M. u. 39-41

Kuponunk leírása

 Fitt és feszes!

Fogyás és feszesedés megerőltetés nélkül? Igen! A Nóra Testkezelő Szalonban most Te is megtudhatod a sztárok nagy titkát! 

Rádiófrekvenciás, ultrahangos és vákuumos zsírbontó testkezeléssel a narancsbőr ellen!

A kezelések hatására  jelentős térfogat-csökkenés érhető el,  javulnak a cellulitos csomók okozta egyenetlenségek. Tartós zsírbontó hatás, feszes és rugalmas lesz a bőr, karcsú combok, feszes has és formás csípő érhető el.

A rádiófrekvenciás és ultrahangos kezelésről

Az ultrahangos gépi zsírbontás, az erre a célra kifejlesztett speciális géppel illetve a géphez csatlakoztatott többféle kezelőfejjel történik. Ez a  világszerte elismert és sikerrel alkalmazott úgynevezett fogyasztó eljárás az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya, mely a plasztikai sebészet hatékonyságával bír.

Alakformálás 

A kavitációs zsírbontásos eljárást általában a problémás testrészeken indokolt lokálisan alkalmazni, (has, csípő, comb, fenék, vagy a felkar területén) és a kezelés során alkalmanként akár  2-3 centiméter is leolvadhat a kívánt testrészről. Ezért is lett ez az eljárás ALAKFORMÁLÁS néven közismert világszerte.  A kezelés során, a kibocsátott  nagy teljesítményű ultrahang hullámok a zsírsejteken belül mikro buborékokat hoznak létre, amelyek végül szétpukkadnak. Az ily módon folyékonnyá váló zsír a nyirokrendszeren át a vizelettel együtt eltávozik a szervezetből.

Nyirok irányú bipoláris rádiófrekvenciával kiegészítve a kezelés segít abban, hogy a fellazított zsírsejt-tartalom valóban hatékonyan távozzon a szervezetből.

Vákuumos zsírbontás

A vákuummasszázs a kézi nyirokmasszázs egy speciális formája. Az eljárás egyesíti magában a hagyományos köpölyözést és a nyirokmasszázst. Vérkeringést, nyirokkeringést javító és immunrendszert aktiváló hatását többféle probléma esetén is felhasználhatjuk. Ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. 

Ajánlatunkkal most nem csak a zsírpárnáknak mondhatsz búcsút, hanem a közérzeted is javul, energikusabb és garantáltan vékonyabb leszel megerőltetés nélkül!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 309.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Hypoxi bérlet akció Szentendrén! 5+1 alkalom ajándék, az Aura Hypoxiban!
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu