Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal - WIENER aromaterápiás fáslizó testkezelés

4,5/5Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont | Budapest, II. ker.
  • Fedezd fel a forradalmian új, természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszert, amely megváltoztatja a testsúlycsökkentés játékszabályait.
  • Az aromaterápiás módszerrel nem csak centimétereket veszíthetsz tested körvonalaiból, hanem a bőröd szépségét is fokozza, miközben a vágyott területeken történik a fogyás.
  • WIENER aromaterápiás módszer forradalmi megközelítést kínál a testformálás terén.
  • Készülj fel arra, hogy meglepődve nézel majd vissza a tükörben, miközben az önbizalmad növekszik és magabiztosan lépkedsz majd a vízparton a kedvenc fürdőruhádban.
  • Tapasztald meg a WIENER aromaterápiás fáslizó kezelés hatékonyságát, és változz meg négyszeres hatékonysággal.
  • Látogass el kuponunkkal a II. kerületi Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontba és kaparintsd meg az álom alakod!
Ár:27.000Ft45.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
34% kedvezmény
45.000 Ft
34%
18.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.09.15. - 2023.12.15

WIENER aromaterápiás fáslizó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy WIENER aromaterápiás fáslizó testkezelés 1 vagy 3 alkalommal.

  • A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás egy természetes anyagokkal dolgozó, egyedülállóan eredményes testkezelési eljárás.
  • Kezelés időtartama: kb. 60-75 perc és az egész testre szól.
  • 3-4 órával kezelés előtt nem szabad szilárd ételt fogyasztani, mert a szervezet a vérben található tápértéket használja fel és nem a lerakódott zsírt égeti el.
  • Legalább napi 2,5-3 liter folyadék fogyasztás (víz, gyógyteák) ajánlott.
  • Alkohol és szénsavas italok fogyasztása nem javasolt. Szauna használata a kezelés előtt javasolt.Kezelés után 3-5 óráig ne tusoljon!

Kezelés menete:

  • A speciális, széles fáslikat hatóanyagba mártjuk és hagyjuk alaposan átitatódni. A kezelendő területre vékony rétegben felvisszük a problémának megfelelő aromaolajat és gyengéden bemasszírozzuk. Visszér, hajszálértágulat vagy vérömleny esetén ezeket a részeket helyileg védjük, biztosítva, hogy ezek a területek hűvösek maradnak.
  • Az előkészített nedves fáslikat közvetlen a térd feletti résztől kezdődően a combra, a fenékre és a hasra tekerjük. A fáslizást álló testhelyzetben végezzük.
  • A megfelelő technikával felhelyezett fáslik már önmagukban is feszesítik a kötőszövetet. A fáslik felhelyezése után a Vendéget lefektetjük, a bepólyázott testrészeket az előkészített nylonfóliával beborítjuk. Könnyű takaróval betakarjuk és kb. 45-50 percig hagyjuk a pakolást hatni.
  • A hatóidő letelte után a fáslikat lebontjuk és a bőr sajátosságainak megfelelő utókezelő anyag felvitelével a kezelést befejezzük.

A szolgáltató ezen kedvezménnyel az új vendégek számára szeretne kedveskedni, ezért 1 fő egy kupont vásárolhat és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 3 alkalom - 45.000 Ft helyett 27.000 Ft.
  • 1 alkalom - 15.000 Ft helyett 9.900 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.09.15. - 2023.12.15 között

Előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között a +36-30/565-8257 telefonszámon. A kupont a relaxspa.eletmod@gmail.com e-mail címen tudod beváltani, vagy személyesen kinyomtatva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 08:00-20:00

További információk

  • Választható aromák: Barna alga, búzacsíra, jojoba, A-E vitamin, aloe, eukaliptusz, borsmenta, rozmaring, gingko-biloba, borsmenta, hibiszkus, panax ginzeng kivonat, echinacea purpurea kivonat, mezei zsurló, vadgesztenye, mandula, fenyő, orbáncfű, vanilia, kókusz, borókabogyó, ciprus, narancs, citrom, nárcisz, szegfű, ibolya, jácint, vadkamilla, cickafark

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
8 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
★★★★★
★★★★★
"."
Sóvágó Anett

WIENER aromaterápiás fáslizó kezelés kuponunk leírása

Itt az ideje, hogy elérd az álom alakod a nyárra!

Mi lehetne még csodálatosabb, mint magabiztosan tündökölni egy formás alakkal a vízparton a nyári napsütésben? A fogyasztó kezelésünk most a legjobb választás, amelyet a nyár előtt tehetünk magunkért. Egy kis extra törődés a testeddel az egész év fáradalmait ellensúlyozza és készít az ideális strandszezonra.

Miért válaszd a WIENER aromaterápiás fáslizó testkezelést?

A kezelés teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy centimétereket veszítsünk testünk körvonalaiból, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, egyúttal megszépüljön bőrünk. Az aromaterápiás módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyet más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni.

Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása, amely azonnal centiméterekben mérhető. A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően. Erőteljes cellulit csökkentő hatás. Jelentős bőr és szövetfeszesség a kezelt területen. Az alakformáló kezeléseinkhez a gyorsabb eredmény eléréséhez nélkülözhetetlen ugyanúgy, mint a Dr Life hullámmasszázs.

Egy teljesen természetes kezelési módszer!

A kezelés a hideg-meleg effektuson alapszik. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mind az eukaliptusz, borsmenta, mentol, rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva, intenzív vérkeringést és vérbőséget idéz elő a kötőszövet felső rétegein. Ezáltal könnyebben áramlik ki a salakanyag a zsírszövetekből. Ezt fokozzuk a fáslik kompressziós hatásával. A fáslizást a térdtől a mell alatti területig 4-5 fáslival végezzük.

A nyár érkezésekor miért elégednél meg kevesebbel? Válaszd a fogyasztó kezelésünket, és merülj el a hatékony kezelésben. Éld át a nyár csodáit egy új, magabiztos és gyönyörű testeddel.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Hypoxi bérlet akció Szentendrén! 5+1 alkalom ajándék, az Aura Hypoxiban!
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu