Klasszikus ajándékcsomag az imádott nőknek! 7 részes kezeléskosár arcra, testre és kézre

Mit szólnál, ha egy csomagban megkapnál minden olyan kezelést, amire testednek szüksége van a ragyogó szépséghez? Bőrfeltöltő arckezelés ultrahanggal, arcmasszázzsal, szemöldök szedés-festés, gél lakkozás, paraffinos kézápolás, spa manikűr és 60 perces szőlőmagolajos masszázs a Diamond Szépségszalonban (VII. ker.). Lepd meg vele magad vagy add ajándékba anyukádnak, barátnődnek 5.430 Ft-ért!
Csak a mai napon:
5.430Ft
6.390 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
Ma -16% extra kedvezménnyel!
23.500 Ft
77%
18.070 Ft
-16%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat csak bankkártyával vásárolható meg!
A kupon beváltható:
2017.05.21. - 2017.08.21

szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 7 különböző kezelést tartalmaz a következők szerint:
    • bőrfeltöltő arckezelés ultrahanggal, arcmasszázzsal és szemöldök szedéssel, festéssel.
    • Spa manikűr és gél lakkozással kézre
    • 60 perces szőlőmagolajos relaxációs masszázs
  • A kezelések 1 alkalommal 1 fő részére vehetők igénybe!
  • A kézápoló csomag tartalmaz egy spa manikűrt, vagyis köröm és bőrformázást, peelinget, krémezést, paraffinos kézfürdőt és gél lakkozást kézre egyszínű vagy francia változatban
  • A kézápolás kb. 45 percet vesz igénybe összesen.
  • Az ajánlat natúr körmökre vehető igénybe. 
  • A kézápoló csomag nem tartalmaz díszítést vagy előző gél lakk vagy műköröm eltávolítást. Ezek felár ellenében kérhetők a helyszínen. Ezt kérjük bejelentkezéskor jelezd, ha ilyen plusz szolgáltatásra lesz szükséged.
  • A masszázs 60 perces szőlőmagolajos svéd, relaxációs masszázst jelent és teljes testre szól.
  • A kupont 2017. augusztus 21-ig válthatod be!
  • Csak az első alkalmat kell eddig beváltanod, ezután névre szóló bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is!
  • A csomagban lévő kezelések részenként vagy egyben is igénybe vehetőek, de csak egy fő használhatja fel, nem bontható fel több fő részére.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
    A +36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.
  • Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!
  • 1 db kupont használhatsz fel saját részre, de többet vásárolhatsz ajándékba.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Megértésedet köszönjük!
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.
  • Más szolgáltatásra nem cserélhető fel, más akcióval nem vonható össze.
  • A kozmetikai kezelés a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot használ. A szemöldök szedés és festés arcformádnak és igényeidnek megfelelően készül el. A kezelés összideje kb. 60 percet vesz igénybe.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perc késést tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.
  • Kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.
★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"CSak ajánlani tudom."
Kisgyörgy Erika

szépségcsomag kuponunk leírása

Klasszikus szépségcsomag igazi nőknek!

Egy kis gondoskodásnak egy hölgy sem tud ellenállni. Ha pedig annyi minden kerül egy csomagba, mint ebben a szuper ajánlatunkban, az egyenesen visszautasíthatatlan a szépülésre vágyó hölgyek számára!

Szereted a praktikus megoldásokat? Örülsz, ha minden neked fontos dolgot egy helyen elintézhetsz és nem vagy ezzel másképp akkor sem, amikor a szépségedről van szó?
Ez esetben az a jó hírünk van számodra, hogy a Diamond Masszázs Stúdió összeállított neked egy olyan kezeléscsomagot, amiben az arckezeléstől, a kézápoláson át a masszázsig minden benne van.

5 alapos indok, amiért ezt a csomagot válaszd:

  • Mert minden nő szereti a kényeztetést
  • Mert minden nő örül, ha szépülhet és relaxálhat
  • Mert kiváló szakemberekhez, kényeztető szolgáltatásokra küldheted az imádott hölgyeményt
  • Mert rugalmas a nyitva tartásunk, így akár késő este vagy hétvégén is sok szeretettel fogadjuk a Vendégeinket.
  • Mert egy szuper helyen egyszerre szépülhet, relaxálhat és feltöltődhet a megajándékozott.

Diamond Masszázs Stúdió

Mi van a csomagban?

A klasszikus csomag tartalmaz egy feltöltő arckezelést ultrahangos hatóanyag bevitellel, arcmasszázzsal és szemöldök szedéssel és festéssel. A kozmetikai arckezelés segít visszanyerni a bőröd finom rugalmasságát, üde és friss lesz. Minden korosztálynak ajánlott, hiszen a hatóanyagokat a bőrtípusnak megfelelően választjuk ki.

A kézápoló csomag tartalmaz egy spa manikűrt, peelinggel, köröm és bőrformázással, paraffin fürdővel és egy gél lakkozást kézre. A spa manikűrrel finommá, puhává varázsolják a kézfejedet, körmeidet egyformára alakítják. A paraffin megvédi a kézbőrödet a hideg ellen és feltölti értékes hatóanyagokkal azt, hogy sokáig élvezhesd a puha és selymes kézbőrt. A gél lakkozás tartós és ellenálló, mely kérhető egy színben, vagy francia változatban. Heteken át esztétikus látványt nyújt a körmeiden és nem kell aggódnod, mert nem kopik és nem válik fel.

A képen a Diamond Szépségszalon körmösének saját munkáit látod!

Diamond Szépségszalon saját munkák

Az egy órás relaxációs szőlőmagolajos masszázs oldja a befeszült izmokat és görcsöket. Enyhíti a hát, nyak és vállfeszüléseket, testfájdalmakat, izomlázat. Serkenti a vér és nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést. Nem mellesleg oldja a stresszt. A szőlőmagolaj kiválóan táplálja a bőrt, tele van értékes tápanyaggal és vitaminnal, ami szép és rugalmas bőrt biztosít az egész testen. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu