Stresszenyhítő manager masszázs az V. kerületben- szabadítsd ki fáradt izmaid a munka fogságából!

Beautique Szalon - Fodor Erika | Budapest, V. ker.
Az egész napot képes vagy egy helyben végigülni a kényelmesnek hitt irodai székben, miközben hátad kibírhatatlan fájdalommal adja tudtodra, hogy ideje pihentetni? Mit tehetnél? Hallgass a figyelmeztetésre, mielőtt a munka végleg maga alá temet! Gyere el a Beautique Szalonba (V. ker.), ahol a legjobban terhelt testrészeidet veszik kezelésbe 45 percben! Nyak-, váll- és hátmasszázs csak 1.890 Ft-ért!
Ár:1.890Ft5.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
5.900 Ft
68%
4.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.15. - 2016.08.12

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 45 perces stresszenyhítő manager masszázs illóolajjal
  • A kezelés a munka által leginkább leterhelt testtájékokat érinti: nyak és vállak masszázsa, hát masszázsa a hátközépig
  • A hátmasszázs testünk egyik leginkább igénybe vett területén oldja az izomgörcsöket, a befeszült izmokat, ezáltal felpezsdítve a vérkeringést.
  • A masszázs kiváló stresszoldó és a közérzet javításáért is sokat tesz.
  • Profi női masszőr kezei várnak, kellemes hang és fényterápiás környezetben.
  • A kupon2016.augusztus 12-ig használható fel.
  • Időpont egyeztetéssel kapcsolatban, hívdFodor Erikát a +36/20-532-0973-es telefonszámon.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre is, de ajándéknak is kitűnő választás.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek 9:30-19:00
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Alkotmány utca 18. 1 em. 2.
Kapucsengőn: Szépségszalon

Kuponunk leírása

Keltsd életre sajgó testrészeid!

Észre sem vetted, de máris elrepült a munkaidő? Végre, ideje hazaindulni! Ekkor azonban fájdalmas érzés nyilall beléd: sajgó testrészeid csak nem akarnak engedelmeskedni. Ugye, milyen jólesne, ha valaki ilyenkor kezelésbe venné fájó hátad, vállaid és teljesen beállt nyakad?

Jól tudjuk, hogy a modern, ámde stresszel teli életmód nagyon kevés pihenést engedélyez. Alig, hogy sikerült hazakecmeregned, máris folytatod otthonról, amit az irodában félbehagytál. Bekapcsolod a géped és elalvásig nincs megállás. Azt azonban te is érzed, hogy ez nem mehet így örökké!

Kell néha egy kis lazítás még neked is! Keress egy kevésbé elfoglalt napot és szakíts időt a felfrissülésedre! Látogass el a Beautique Szalonba, ahol egy pihentető és ízületeidet új életre keltő manager masszázsban lehet részed.

Menedzsermasszázs

Miből áll ez a kezelés?

A 45 perces masszázs a munka által leginkább terhelt testtájékokra, vagyis a nyak, a vállak és a hát területére koncentrál. A masszőr speciális svédmasszázs fogásokat alkalmaz a kényes területeken. Mindehhez a testet-lelket melengető illóolajakat használ, melyek felerősítik a kezelés áldásos hatásait. Megszűnik a stressz, búcsút inthetsz a kínzó fájdalmaknak.  

A hátmasszázs jól oldja az izomgörcsöket, segít ellazítani a befeszült izmokat. Javítja a vérkeringést és a nyirokkeringést is. A nyak és vállövi masszázs fejfájás és más egészségi problémák esetében alkalmazható hatékonyan. Itt a masszőr a vállöv izmainak - mellizmok, deltaizom, trapézizom - és a lapocka területének, valamint a nyakizmoknak az átdolgozására fókuszál. A kezelés masszázságyon történik és a masszőr simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető fogásokkal végzi a fáradt testrészeid számára megváltó erejű masszázst.

A 45 perces kezelés után úgy érzed majd, mintha egyszerre minden teher lekerült volna rólad. Javul a közérzeted és ennek a mindennapi életben veszed majd nagy a legnagyobb hasznát.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Hypoxi bérlet akció Szentendrén! 5+1 alkalom ajándék, az Aura Hypoxiban!
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu